Advocate Bénédicte Ficq voelt zich genaaid door ‘haar’ Badr Hari #column

Advocate Bénédicte Ficq was nooit geïnteresseerd in mannen. Dacht ze. Maar al vanaf het allereerste moment dat Bénédicte de rijzige vechtmachine op haar netvlies ontwaarde, regende het vlinders in haar voorheen ietwat bevroren buikholte.

Wíe Badr, want zo heet de man van haar plotseling natte dromen, ook in elkaar beukte: Badr zélf was altijd het grootste slachtoffer. Een rotsvaste overtuiging die vreemd genoeg slechts leek te groeien naarmate zich meer slachtoffers meldden van Badr’s losse handjes, knietjes én voetjes.

Dat Bénédicte volledig de kluts kwijt is, blijkt onder meer uit haar dwangbuiswaardige wanhoopskreet: ‘Badr Hari is neergezet als een monster en psychopaat. Hij is al veroordeeld, voordat de rechtszaak is begonnen. Badr Hari heeft het gedaan. En als hij het niet heeft gedaan, heeft hij het toch gedaan.’

Om haar grote held Badr uit de gevangenis te krijgen, trekken Bénédicte en wat ingehuurde trawanten alle smerige registers open. Bénédicte deinst er zelfs niet voor terug om de tijdens Sensation totaal verbouwde zakenman Koen Everink als hoofdschuldige van de inmiddels beruchte beukpartij aan te wijzen.

Verbijstering
Gisteren gingen alle dromen van Bénédicte met één daverende klap in vervulling. Tot verbijstering van de doodsbange slachtoffers en de rest van dit verloederde land bleek de rechtbank in Amsterdam gevoelig voor haar onzinnige argumenten: Badr Hari mag zijn proces in vrijheid afwachten. Eindelijk zou Bénédicte haar vleesgeworden natte droom voor zichzelf hebben.

Waxinelichtjes
Waarna de ontwikkelingen zich in ijltempo voltrekken. Want terwijl Bénédicte thuis in het flauwe schijnsel van ontelbare waxinelichtjes ongeduldig haar ‘spannende’ lingeriesetje (megaslip tot vlak onder de nek) nog maar eens inspecteert, gooit de TomTom van Badr ongegeneerd roet in het eten. Televisiebeelden laat geen enkele ruimte voor twijfels: Badr spoedt zich niet naar Bénédicte. Maar stort zich met overgave in de armen van Estelle.

Eindeloos ritme
‘Ik heb alles bij elkaar gelogen om die vechtrat zijn vrijheid te bezorgen. En als dank daarvoor duikt de hufter het nest in met die pratende Barbiepop. Ook al heeft Badr Hari me niet genaaid. Badr Hari heeft me tóch genaaid. Stank voor dank’. In een eindeloos ritme vliegen deze pijnigingen door de geteisterde hersenpan van Bénédicte.

Prognose
Zodra het proces tegen Badr Hari begin volgend jaar begint, zal Bénédicte Ficq uit een geheel ander vaatje tappen. Badr Hari zal hangen. Aan de hoogste boom. Bénédicte Ficq zal daar persoonlijk voor zorgen.

.

Reacties zijn gesloten.