Al is de truc nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel

De 'Zingende' Accordeonist

Au
Een wellicht onbekende kant van me: ik ben singer/songwriter. In goed Nederlands: ik verpruts mijn eigen liedjes. Bovendien begeleid ik mezelf op de accordeon. Au!

Hond
Mijn optredens worden matig bezocht. Dat wil zeggen: er komt geen hond. Of beter: er kwam geen hond.
Want vanmiddag treed ik ineens op voor 55.000 mensen. Op voorwaarde dat ik mijn accordeon thuis laat en mijn kaken stijf op elkaar houd, mag ik vanmiddag een minuut op de middenstip staan. in de rust van de kraker Feyenoord-Ajax.

Mand
Nu hoor ik u brommen: “Maar Ton. Je hebt vanmiddag dan wel een groot publiek. Maar zingen kan je nog steeds voor geen meter. Dus dit geeft toch een vertekend beeld? De volgende keer val je weer keihard door de mand.” En zo is het maar net.

Reacties zijn gesloten.