Alle rayonhoofden verzamelen! #voorspelling

Als helderziende kwam ik nooit aan de bak. Hoewel mijn voorspelling dat vechtmachine Badr Hari ongeschikt is voor kooiactiviteiten (hij valt er te snel door af en bij de vlieggewichten valt geen droog brood te verdienen) een juweeltje was.

Feyenoord
Maar ik had al te veel miskleunen op mijn naam om het tij nog te kunnen keren. Met name mijn voorspelling van twee jaar geleden dat Feyenoord het moeilijk zou gaan krijgen in de eerste divisie is me zwaar aangerekend. Zoals ook mijn prognose dat Rachel Hazes uit de kast zou komen (als zonnebank) veel kwaad bloed zette.

Wedden?
Omdat voorspellen in mijn bloed zit en het vriest: er komt dit jaar eindelijk weer een Elfstedentocht. Met heel veel kluunwerk: precies 200 kilometer. Wedden?

Reacties zijn gesloten.