Altijd miss is nooit raak #informatief

Met missverkiezingen heb ik niet zoveel. Als je – zoals ik – altijd laatste wordt, dan ga je dit soort veekeuringen toch kritischer bekijken.

Onthullend
Ik weet dan ook precies hoe de Australische troef Scherri-Lee Biggs zich momenteel voelt. De organisatie van de ‘Miss Universe’-verkiezingen (die momenteel plaatsvindt in Brazilië) vindt haar té sexy. De jury acht haar outfits te onthullend en doorschijnend. Scherri-Lee kreeg onder meer het dringende advies om een groter bikinibroekje aan te trekken.

Buik
Uit mijn vorige leven als podiummodel herinner ik me een soortgelijk incident. Na het onderdeel badpakken kreeg ik een schoenglipper van een huilend jurylid. De man: “Probeer hiermee de volgende keer de rest van je buik ook in je zwembroek te persen. Maar liever nog: trek een boerka aan. Dan hebben we geen tabletjes meer nodig. Onder onze tong.”

Reacties zijn gesloten.