Arie komt verrassend uit de kast #achterklap

Zijn mededeling sloeg in als een bom. Het aantal mannen dat sindsdien met een rouwband loopt, vertelt het verhaal in een notendop. Arie ’Lekker Ding’ Boomsma is eindelijk uit de kast gekomen. Met onverwacht resultaat: Arie denkt niet dat hij ooit met een man tussen de lakens zal duiken. Hij houdt het op vrouwen.

Arie, met de guitige kuiltjesblik die we allemaal van hem kennen: “Ik ben gewoon niet nieuwsgierig naar een man in dat opzicht.” Neemt niet weg dat Arie dondersgoed ziet dat Johnny Dep, Brad Pitt en Benico del Torpo leuke kerels zijn. Maar de behoefte om er intensief mee te rollebollen, voelt hij niet.

Volgens Arie vinden mannen het moeilijk om toe te geven dat ze andere mannen aantrekkelijk vinden. Arie: “Mannen zijn dan bang voor homo te worden aangezien. Onzin, want het is toch niet erg om homo te worden genoemd?”

Zelf ben ik niet bang om hardop te zeggen dat ik wel eens droom van Andries Knevel. Daarnaast ben ik vanzelfsprekend groot bewonderaar van onweerstaanbare Arie. 

Arie is een bescheiden grootheid met de ingebouwde gave om zichzelf volledig onzichtbaar te maken. Als Arie niet dienstbaar kan zijn ‘aan die ander’ dan lijdt hij.  En is hij op zijn mooist.

Reacties zijn gesloten.