Bedrog Weight Watchers: Iris Kroes verloor 11 kilo door haar harp

Kennen we Iris ‘De Zingende Harp’ Kroes nog? Iris is de winnares van de voorlaatste editie van The Voice of Holland.

Lang bleef het stil rond Iris. Pas in augustus dit jaar liet Iris weer prominent van zich horen. En zien. Vooral via een opvallende gedaantewisseling. Iris bleek liefst 11 kilo te zijn afgevallen.

Succes
Afslankclub Weigt Watchers claimde dat succes. Geheel in Weight Watchers-jargon lispelde Iris: ‘Door mijn nieuwe levensstijl voel ik me gezonder dan ooit, bruis ik van energie en zie ik er ook nog eens geweldig uit, ik ben zelfverzekerder dan ooit.’

Koprol
Vandaag lekte het bedrog uit. Ten onrechte is Weight Watchers met de eer van het forse gewichtsverlies van Iris gaan strijken. Dat Iris tegenwoordig een koprol in een tl-buis kan maken, heeft ze louter te danken aan haar vleesetende harp. Ere wie ere toekomt.

Reacties zijn gesloten.