Binnenkort ook alcohol tanken aan de benzinepomp #informatief

Vijf tankstations in ons land gaan volgende maand in het diepste geheim alcohol verkopen. Hebben ze via de media verkondigd.

Verbod
Deze Beta-tankstationhouders lappen hiermee het verbod (sinds 1 november 2000) op de verkoop van alcohol aan hun laars. Waarna het UW beurt is om in actie te komen. Simpelweg door bier en/of rode en witte wijn te kopen bij een van deze vijf tankstations.

Rookcontroleur
Als het goed is staat er dan een revaliderende rookcontroleur van de Voedsel en Waren Autoriteit klaar om uw foute inkoopactie in een lijvig rapport vast te leggen.

Proefproces
Uiteindelijke doel van Beta is om een proefproces vanwege burgerlijke ongehoorzaamheid uit te lokken. Wordt dat proefproces gewonnen, dan kunnen alle tankstations in Nederland weer extra omzet genereren. Zeker als er ook nog – zoals beoogd – sterke drank aan de man gebracht gaat worden.

snakken
De pomphouders snakken naar omzetverhoging nu de benzineprijzen extreem hoog zijn. De koffie steeds duurder en wateriger wordt. En de broodjes kaas (lees: geperst zaagsel met geel onderleggertje) steeds droger.

Hoofdprijs
Voor wie graag de hoofdprijs wil betalen voor een blikje bier of gekleurd water hierbij de locaties van de deelnemende pompstations: in de buurt van Amsterdam, Rotterdam, Winterswijk, Hoogeveen en het Friese Zurich.

Discriminatie
Fred Bertels heeft al laten weten Beta aan te gaan klagen wegens discriminatie. Fred: “‘Het is toch van de zotte dat alcoholisten wel bij de pomp terecht kunnen en wij (cokesnuivers) niet. Dat pik ik natuurlijk niet.“

Aardbeien
Ook de branchevereniging van gokverslaafden heeft zich al gemeld. Een woordvoerder met een gleuf in zijn voorhoofd: “Wat moeten wij met de fruitrepen die de pompen verkopen? Worden wij blij als we drie repen aardbeiensmaak naast elkaar leggen. Zonder dat dat punten oplevert? Nou dan!”

Reacties zijn gesloten.