Blinde uitkijkpost Estelle Cruijff windt ook voorzieningenrechter om haar vinger

"Ik heb het niet gezien. Ik keek ergens anders naar" #allemaal

Estelle Cruijff stond op de uitkijk toen haar charmante minnaar Badr Hari recent een man kreupel sloeg in de ArenA. Helaas is Estelle blind. En kampt ze met geheugenverlies. Tegen de politie verklaarde ze althans doodleuk dat ze Badr geen onrechtmatige handelingen had zien verrichten.

Omdat het stel nooit met elkaar praat, werd er ook thuis met geen woord over de molestatie tijdens Sensation gerept. Daar was ook geen reden voor. Badr duikt wel meer met een theedoek een taxi in. Nadat hij iemand het licht uit zijn ogen heeft geslagen. Of geschopt. Zo is Badr.

Welnu, deze Estelle beweert nu staalhard dat ze haar kinderen centraal stelt. Vandaar ook dat ze haar koters met een gerust hart aan een ongeleid projectiel blootstelt. De voorzieningenrechter (een zot met beslissingsbevoegdheid) wees Estelle dan ook beide kinderen, de stadsvilla van de Gullitjes en een forse alimentatie toe.

Moraal van dit verhaal: lieg of het gedrukt staat. En stel je kinderen bloot aan een verdelger. Kijk bij dit alles wulps. Voorzieningenrechters zijn daar gevoelig voor.

Reacties zijn gesloten.