Bloot douchen: Bah! #opinie

Er zijn altijd mensen die de kat nooit overdag knijpen. Maar in het pikdonker. Zo ken ik een moeder van tien kinderen die me bezweert dat ze nooit seks heeft gehad. Omdat ze dat onrein vindt. Op mijn prangende vraag of ze soms HEEL vast slaapt, weigert ze elk antwoord.

Axe
De Reclame Code Commissie gaat zich buigen over de Unilever-campagne afgelopen ‘zomer’ voor douchegel van het merk Axe.

Klacht
Bertje Dorenbos, voorzitter van de christelijke sekte Schreeuw om Leven, heeft namelijk een klacht ingediend. Bertje vindt dat de door Unilever in de strijd geworpen billboards een erotische en pornoachtige sfeer uitstralen.

Bloterige dames
Bertje doelt hiermee op de afbeeldingen van bloterige dames. Van de bijhorende slogan ‘The cleaner you are the dirtier you get’ wordt Bertje evenmin blij.

Verseksualisering
Bertje: ”De campagne draagt nodeloos bij aan de “verseksualisering van de samenleving.”

Coltrui
Mét Bertus ben ik het eens dat de Axe-dames inderdaad verzuimd hebben om een coltrui, skibroek en winterjas aan te trekken toen ze onder de douche stapten. Waarom er zelfs zonder bivakmuts gepoedeld moet worden is me ook al niet duidelijk.

Huisarts
Ja, ook ik raak ietwat uit mijn concentratie zodra deze douchemeisjes mijn netvlies beklimmen. Anders dan Bertje, kan IK daar echter geen genoeg van krijgen. Volgens mijn huisarts is dat GEEN reden voor paniek.

Reacties zijn gesloten.