Boer dumpt Vrouw

Richard: "Ik hou alleen van jou, Richard"

In de door pratende ijspegel Yvon Jaspers gepresenteerde hitserie Boer zoekt Vrouw draait het allemaal om de kijkcijfers. Herstel: om de liefde.

Prikkie
Hoe dan ook: de kijkers vallen massaal voor het inkijkje in het ruwe romantische boerenleven. De vrijgezelle boeren in het programma zoeken geen bevallige chicks op naaldhakken. Hun voorkeur gaat uit naar vrouwelijke tempobeulen op klompen. Vrouwen die er niet tegen opzien ploegendiensten te draaien van 7 x 24 uur. En dat allemaal tegen een prikkie. Van de boer. Want zo sluw zijn vrijgezelle boeren.

Stiekem
Zo links en rechts heeft Boer zoekt Vrouw inderdaad wat hechte setjes opgeleverd. Maar vaker ging het fout. Logisch. De boeren in het programma kenden allemaal hetzelfde liedje uit hun hoofd voordat ze aan het programma meededen: “Ik heb stiekem met je gedanst.”

Onrustig
Ná het programma hadden de hongerige boeren niet alleen goedkoop vrouwelijk personeel in huis. Maar ook een stapel brieven van naar boeren smachtende vrouwen. Dat maakt (ook) boeren onrustig. En is relatieondermijnend.

Spiegel
Naar nu is uitgelekt heeft boer Richard uit de laatste Boer zoekt Vrouw-reeks zijn bij het programma opgeduikelde duifje Annemieke inmiddels gedumpt. Volgens Annemieke omdat Richard het niet zo nauw nam met de bij een relatie horende spelregels. Volgens boer Richard omdat hij in zijn hart cowboy is. Volgens mij omdat boer Richard lijdt aan het Ivo Niehe-syndroom: Tongzoenen met de spiegel.

Reacties zijn gesloten.