BOVAG gaat over lijken voor eigen leden #opinie

Kinderen die buiten spelen en/of in beweging zijn, worden met de dag schaarser. Het aantal kinderen met vierkante ogen daarentegen neemt toe. Er zijn namelijk nauwelijks ronde televisie- en computerschermen.

Biertap
Als je wilt dat je opgroeiende kind niet gaat drinken, dan zet je geen biertap op zijn of haar kamer. Wie het aantal auto’s op de weg terug wil dringen, gaat geen STER-spotje maken om meer auto’s per gezin mogelijk te maken.

BOB
Vanaf 1 november 2011 mogen jonkies al op hun zestiende jaar beginnen met rijlessen. Op hun zeventiende jaar mogen deze potentiële brokkenpiloten zelf rijden. Onder begeleiding. Want een BOB is zeer gewild. In het verlengde van dit achterlijke experiment komt brancheorganisatie BOVAG met het onzalige idee om 17-jarigen met een rijbewijs toe te staan een auto te kopen.

Vondst
Wat een superidee van de BOVAG. Het regent al auto’s in dit land. Met alle file- en parkeerproblemen van dien. Dus wat een vondst om het aantal auto’s per gezin te willen verdubbelen.

Kat
Een eigen auto voor de deur (van de buren). De sleutels op zak. En niet mogen rijden: zelden heb ik de kat meer op het spek zien binden.

Lijken
En zelden heb ik een organisatie zich zo in de eigen voet zien schieten. Want de BOVAG (Bond van Autohandelaren en Garagehouders) gaat DUS over lijken om de bij haar aangesloten 11.000 garages aan nieuwe klantjes te helpen. Dat sméékt om een publieke afstraffing.

Reacties zijn gesloten.