Boze kunstenaar eist zijn piemel terug van politie

Het is zaterdagmorgen. De zon probeert zich door de slaapkamergordijnen heen te worstelen. Zelf liggen we hand in hand in bed. Sommigen zelfs met de eigen partner. Een blog over een piemel dan maar.

Dochter
Kunstenaar Peter de Koning uit Steenbergen is in conflict geraakt met de lokale politiebrigade. Peter pikt het namelijk niet dat zijn 18-jarige dochter een paar maanden geleden nogal uitbundig betast (herstel: gefouilleerd) werd door de enthousiaste wijkagent.

Gerben
Nadat twee klachten van de kunstenaar over het foute gedrag van deze wijkagent Gerben Grijpgraag niet tot enige reactie leidden, besloot de kunstenaar het over een andere boeg te gooien. Hij maakte een levensgrote houten piemel. En zette die in zijn voortuin. Als finishing touch plantte hij een bordje met de naam van de wijkagent voor de piemel.

Kordaat
Geloof het of niet: maar de wijkagent vond de actie van de kunstenaar beledigend. Nu vind ik zelf ook wel eens iets beledigend. Maar dan is het de rest van mijn leven míjn probleem. De wijkagent kreeg het echter wél voor elkaar dat er kordaat werd ingegrepen. Door zijn politiemaatjes. Binnen de kortste keren werd de piemel van de kunstenaar in een politiebusje geladen.

En de kunstenaar? Die voelt zich voor lul gezet. En wil zijn piemel terug!

Reacties zijn gesloten.