Bruno in vogelvlucht #schildpad

Teleurgesteld in mensen ben ik niet. Toch omring ik me graag met huisdieren. Dan ben ik verzékerd van onvoorwaardelijke trouw.

Op Twitter zijn het al kleine beroemheden. Op typischton.nl zal ik op regelmatige basis verslag doen van de lotgevallen van mijn drie trouwe makkers Bruno (schildpad), Harrie (goudvis) en Arie (hobbelpaard).

Bruno in vogelvlucht
Op verzoek van met name Bruno (want ijdeltuitje) stel ik het drietal even kort nader voor. Bruno als eerste. Harrie en Arie komen binnenkort aan de beurt.

De Klos
Zo’n zeven jaar geleden ontmoette ik Bruno bij een introductieavond van ‘mijn’ kantklosclub De Klos. Er was meteen een klik tussen ons. Na afloop zijn Bruno en ik een stukje gaan wandelen. Een meter of wat. Ná dat jaar besloot ik Bruno te adopteren.

Etiket
Bruno is een pientere knaap. Dat hij op school bekend staat als een langzame leerling, steekt me dan ook enorm. We komen allemaal wel eens te laat. Maar om er dan meteen zo’n etiket op te plakken, vind ik erg gezocht.

Puberen
Momenteel is Bruno aan het puberen. Dat leidt thuis regelmatig tot hilarische botsingen. Ook daarvan zal ik ingetogen berichten.

Reacties zijn gesloten.