Dader afgang Oranje op EK voetbal 2012 is bekend

"Ik ben nu eenmaal een geheime bron"

Stel: je wilt iemand nagelen. Of platter: naar de klote helpen. Bewijs voor wangedrag van je slachtoffer ontbreekt echter. Wat doe je dan? Dan voer je geheime bronnen op! Of beter nog: betrouwbare geheime bronnen.

Appel
Oranje stond ongelofelijk voor paal op het EK voetbal 2012. Daar moet en zal natuurlijk iemand de schuld van krijgen. Anders gaan alle andere overbetaalde kloteklappers immers niet vrijuit. De rotte appel heeft inmiddels een naam: Klaas-Jan Huntelaar. Was getekend: Geheime Bronnen.

Aardbei
Toegegeven, ik was er zélf niet bij. Maar zelfs een dronken aardbei heeft kunnen zien dat er (op wellicht Wesley Sneijder na) geen enkele speler in de Oranje-selectie zo gretig was als Klaas-Jan Huntelaar. De andere ‘golden boys’ hadden het veel te druk met het aflikken van de eigen spiegeltjes. Tussen het slaapwandelen door.

Bron
We weten zelfs uit welke bron Spa Rood afkomstig is. Dus kappen nu met die geheime bronnen. Zoek een echte stok om mee te slaan. Of houd anders je mond. Zo niet dan ga ík de échte schuldige(n) aanwijzen. Dus!

Ton Broekhuisen

Reacties zijn gesloten.