De vis wordt duur betaald #echtwaar

Als baldadig stukkiesschrijver loop ik wel eens tegen ontstemde types aan. Dat levert niet zelden stevige verwijten op. Meestal ervaar ik dat als een beloning voor het door mij gestelde. Al ben ik nooit te oud om te leren.

Onvrede
Zo ver als de journalist van De Limburger het dit weekend schopte, ben ik nog niet. De echtgenote van VVD-wethouder/Eerste Kamerlid Jos van Rey uit Roermond trakteerde hem op vis. Rotte vis om preciezer te zijn. Dit uit onvrede over het ’kwaad’ dat hij over haar man had geschreven.

Keurig
Mevrouw Van Rey had de rotte vis keurig verpakt in de krant van zaterdag. De artikelen in De Limburger over haar man waren netjes bijgevoegd.

Spijt
Overigens kreeg mevrouw Van Rey ’s middags wat spijt. Via een smsje attendeerde ze de journalist op de – door het warme weer al forse riekende – ex-vis.

Kroon
Of burgemeester Boy Swachten van het Brabantse Bladel getrouwd is, weet ik niet. Wel houd ik rekening met een niet nader te duiden pakje op mijn deurmat. Dat zou een kroon zijn op mijn column vandaag in Metro over Boy’s rancuneuze karakter.

Reacties zijn gesloten.