De wraak van Amanda Krabbé #leerzameriooljournalistiek

Naar nu blijkt ben ik een van de weinige mannen in Nederland, die Amanda Krabbé pas naakt zag toen ze haar troeven uitspeelde in Playboy. Amanda ging volop vreemd tijdens haar huwelijk met Martijn, laat ze weten in een interview met Viva.

Patroon
Omdat ik veel boeken over vreemdgaan heb gelezen, ontdekte ik voor u een patroon. Ook in het geval van Amanda was ontevredenheid over haar relatie de directe oorzaak van haar uitstapjes. Die overigens niet veel om het lijf hadden.

Spotlights
Amanda: “Martijn wist altijd de spotlights op zich gericht. En Ik? Ik zat eenzaam thuis. Het werk van een moeder gaat onopgemerkt voorbij.”

Vrije tijd
Door een au-pair in te huren, kocht Amanda onopvallend vrije tijd in. “Ik wilde weer uit. En daardoor ging ik nog meer botsen met Martijn.”

Tip van Amanda
Amanda werd (in willekeurige volgorde) door bedpret, schade en schande wijzer. Ze koppelt hier een winnende tip aan: “Als er problemen zijn in je relatie moet je niet vreemdgaan. Daarmee creëer je zoveel spanning. Je komt in een vreselijke spagaat tussen liefde en lust.”

Relatietherapeut
Na het inschakelen van een relatietherapeut (dat is iemand die tegen een forse vergoeding wil luisteren naar dingen die ie zelf ook fout doet) gaat het gelukkig beter tussen Amanda en Martijn. Waarbij het natuurlijk scheelt dat het stel apart woont. Dat ademt wat makkelijker.

Tip van Ton
Heb nooit automatisch medelijden met de vrouw van een bekende televisiepresentator. Zeker niet als je haar al naakt zag voordat ze uitblonk in Playboy.

Reacties zijn gesloten.