Dieren gaan voor #oei

Het kon natuurlijk niet uitblijven: het is nu ook mogelijk om uw favoriete huisdier van een facelift te laten voorzien. Waarschuwing vooraf: het betreft hier louter reparatiewerkzaamheden.

Marter
Ondervond ik recent zelf. Ik wilde mijn opgezette marter weer terug in de natuur zetten. Een bevriend arts zou het trouwe beest weer tot leven wekken. Na een peperdure operatie (ik noem hier geen bedragen) zetten we de ‘gevitaliseerde’ marter aan de rand van het bos. Ik ga elke week kijken. Hij staat er nog.

Hondenkop
In Engeland kregen Denise en David Smart meer waar voor hun geld. Ze lieten voor ruim 9000 euro een hondenkop (die van Junior) verbouwen. Juniiors vel ging namelijk steeds verder voor zijn ogen hangen. En een hond met een roodwitte stok is natuurlijk geen gezicht.

Facelift
Een facelift bracht uitkomst. Na een drie uur durende operatie heeft Junior weer een frisse uitstraling. Zijn baasjes. “Deze intensieve operatie was alle moeite waard. Junior oogt nu veel minder chagrijnig. Hij is ook echt blijer.”

Kwispelen
In de Hoorn van Afrika kun je met 9000 euro ontelbare mensenlevens redden. Maar daar gaat Junior geen seconde minder door kwispelen.

Reacties zijn gesloten.