Directeur Bureau Jeugdzorg Haaglanden heeft grootste plaat voor kop

"Het is nu eenmaal een complexe materie"

Anders dan de moeder van een van de verdachten van de moord op Haagse juwelier Ruud Stratmann de wereld wilde doen geloven,  was haar 19-jarige zoontje niet écht een rustige jongen.

Overuren
Naar nu blijkt, maakten diverse hulpinstanties al jaren overuren om de twee ongeleide projectielen op het rechte pad te houden. Tevergeefs zoals nu overduidelijk is gebleken.

Plaat
We kunnen dus zonder meer stellen dat deze moeder een forse plaat voor haar kop heeft. Maar nog lang niet de grootste plaat van dit land. Want die hangt prominent voor de kop van Hans Beelen, directeur van Bureau Jeugdzorg Haaglanden.

Kaak
In plaats van het disfunctioneren van liefst negen hulpinstanties aan de kaak te stellen en op te roepen om deze falende hulpverlening op te doeken, pleit Beelen ervoor om probleemjongeren niet tot hun 18e jaar te begeleiden, maar tot hun 23ste jaar.

Kansen
Hans Beelen, directeur van Bureau Jeugdzorg Haaglanden, maalt kennelijk niet om het dramatische resultaat van de hulpverlening. Hij ruikt juist kansen om het werkaanbod voor zijn klungelende branche uit te breiden. Zum Kotsen!

2 Reacties op Directeur Bureau Jeugdzorg Haaglanden heeft grootste plaat voor kop

  1. CGKwek schreef:

    Het wordt tijd dat ze Hans Beelen op werkstage sturen, bij een juwelier!

  2. Jan schreef:

    Een volk dat voor Bureau Jeugdzorg zwicht,
    zal meer dan lijf en goed verliezen,
    dan dooft het licht.