Dreetje Hazes (18) vrijt altijd veilig…

Dreetje: "Geef eens een geluidje"

Onder de bezielende impulsen van slagersdochter Rachel van Galen wordt de nalatenschap van André Hazes intensief geëxploiteerd.

Louche
Geen weduwe in Nederland is zo gesteld op de achternaam van haar (overleden) man. Nu al staat vast dat Rachel eeuwig weduwe zal blijven. Op papier. Wie de naam Hazes uit durft te spreken zonder daarvoor geld over te maken aan Rachel, krijgt met haar advocaat (Gijs-Jan Louche) te maken. Want de kachel moet blijven branden. Mét behoud van gelakte nagels.

Spruiten
Van de beide Hazes-spruiten Roxeanne en Dreetje kan veel worden gezegd. Maar niet dat ze ook maar op enig talent zijn te betrappen. Gelukkig is dat geen probleem. Met de juiste achternaam gaan alle deuren automatisch open. In Nederland.

Tien
Gisteravond blonk de nu 18-jarige Dreetje Hazes overigens wél uit. In het BNN-programma Spuiten en Slikken maakte Dreetje wereldkundig dat hij inmiddels met zo’n vijftig vrouwen naar bed is geweest. Een opvallende mededeling voor iemand die niet tot tien kan tellen.

Brandweer
Dreetje liet ook nog weten dat hij altijd veilig vrijt. Om zijn kop niet te stoten, zet hij eerst een helm op. Pas dan gaat ie als de brandweer.

Reacties zijn gesloten.