Durex Nederland anticipeert goed #informatief

Grotbewoners in Europa worden steeds schaarser. Er zijn dus nog maar weinig loslopende vrijers die elkaar zonder condoom te lijf gaan.

Vrijend Engeland is daarom licht in paniek: er dreigt namelijk een tekort aan condooms. Een geschil tussen condoomfabrikant Durex en een leverancier is daar debet aan.

Een toename aan soa’s en ongewenste zwangerschappen dreigt daardoor. Om over aids nog maar te zwijgen. Seks is immer redelijk verslavend. Er zomaar even mee stoppen, is dan lastig. Bovendien bestaat de angst dat mensen die nu ‘gedwongen’ zonder condooms vrijen, de smaak te pakken krijgen. Dat zou een slechte zaak zijn voor de volksgezondheid én fabrikant Durex.

Ons nationale seksorakel Kim Holland maant tot kalmte: “Er zijn ook andere merken die je kunt gebruiken. In mijn eigen films werk ik met rubbertjes van een andere fabrikant. En die werken prima.”

In Nederland is van een rubbertjestekort gelukkig geen sprake. Durex Nederland laat weten dat er een grote voorraad condooms op ons ligt te wachten. In tijden van grote regenval is dat een prettige wetenschap.

Reacties zijn gesloten.