Economische crisis bewijst: golfsport ís niet elitair

"Verdikkeme nog aan toe"

Nederland kreunt onder de economische crisis. Winkeliers gaan er steeds grauwer uitzien. Voedselbanken maken overuren. En werkzoekenden zijn gedoemd werkloos te blijven. Als ze hun kaarten op UWV-blundersite werk.nl zetten.

Vluchtroute
Tot overmaat van ramp blijkt de enige vluchtroute om legaal aan geld te komen (verkopen van de eigen koopwoning) volledig afgesloten. De woningmarkt zit muurvast. De kans om wakker te worden naast Doutzen Kroes is aanmerkelijk groter dan de kans op een bord Verkocht in de tuin. 

Jachthavens
Bijzonder aan deze economische crisis is dat niet alleen het klootjesvolk wordt geraakt. De beter gesitueerden krijgen eveneens klappen: ook jachthavens en stalhouderijen worden met wanbetalers geconfronteerd. Waardoor exploitatie onder druk komt te staan.

Fiets
Ook bij verschillende golfclubs is het aantal wanbetalers het afgelopen jaar significant toegenomen. Wel zijn er meer vertegenwoordigers van incassobureaus op de golfbanen te vinden. En altijd met schepnet. Saillant detail: veel golfers die hun sport nog wél kunnen betalen, komen tegenwoordig op de fiets. Met een broodtrommeltje tussen de snelbinders.

Reacties zijn gesloten.