Ed Nijpels dirigeert eigen achterban naar de Voedselbank

Ed Nijpels

Ooit was Ed Nijpels (VVD) een politiek talent. Van een echte doorbraak is het echter nooit gekomen. In voetbaltermen: Ed had een redelijke techniek. Maar als er gebikkeld moest worden, gaf hij niet thuis. Ed was een typische mooi-weer-voetballer: hij zocht steevast de kleedkamer op. Zodra het begon te regenen.

Luwte
Niet toevallig grossiert Ed in baantjes in de luwte. Meestal als voorzitter. Kijk hier zelf maar even. Waarschuwing vooraf: zet bij het uitprinten extra cartridges klaar

Brood
Ed Nijpels is onder meer voorzitter van het Koninklijk Boekverkopersbond Educatief (KBb Educatief). In die hoedanigheid dient Ed de onmisbaarheid van educatieve boeken te promoten. Richting het onderwijs. Zodat de boekhandelaren brood op de plank blijven houden.

Dolkstoot
Tot mijn niet geringe verbazing heeft Ed Nijpels nu zijn ‘eigen’ boekverkopers een dolkstoot in de rug gegeven. Ed wil dat alle schoolboeken binnen 5 jaar uit de klassen zijn verdwenen. Om plaats gemaakt te hebben voor iPads of andere tablets. Ed Nijpels: “Digitaal onderwijs heeft de toekomst. Alle schoolgaande kinderen moeten een iPad of andere tablet in de klas gebruiken.”

Conclusie
Of Ed Nijpels heeft een gigantisch drankprobleem. Of Ed Nijpels wordt de nieuwe voorzitter van de Apple-divisie AADi (Allemaal Aan De iPad). Wie het weet, mag het zeggen…

Reacties zijn gesloten.