Einde tijdperk ontspannen vreemdgaan #goedomteweten

Vreemdgaan is een van de oudste hobby’s die de mensheid kent. Wie het stiekem doet (dus chronisch geen sporen achterlaat) kan het nog lang volhouden ook.

Tijden veranderen. De wereld wordt met de dag transparanter. Ook voor notoire buiten-de-deur-wippers. Spelbreker is de nieuwe website onthul-overspel.nl. Op deze website kan anoniem worden doorgegeven dat een partner vreemdgaat. Wie, wat en waar van de stiekeme minnaars kan worden doorgegeven. Waarna de bedrogen persoon via een e-mail wordt ingelicht.

Volgens de bedenkers van onthul-overspel.nl houden veel mensen hun mond als iemand wordt bedrogen. Uit angst bijvoorbeeld om een goede vriendschap te verknallen. In de afgelopen drie weken kregen al 600 mensen een mailtje van onthul-overspel.nl met het bericht: Helaas hebben we slecht nieuws. Uw partner gaat vreemd.

Zwak punt van onthul-overspel.nl is dat het waarheidsgehalte van de negatieve boodschap niet kan worden gecheckt. Dat werkt oneigenlijk gebruik (lees: loos alarm) van onthul-overspel.nl in de hand. Heb ik mijn vrouw nu al diverse keren moeten bezweren.

Reacties zijn gesloten.