Eindelijk goed nieuws voor Badr Hari

Hoe Badr Hari zijn best ook doet, de buitenwereld geeft er altijd een negatieve draai aan.

Knip
Terwijl iedereen in dit verkrampte land zijn knip stevig op slot houdt, probeert Badr als enige nog wat geld in de economie te pompen. Door dure broodjes buiten de deur te eten. Gevolg: voortaan krijgt Badr zijn bammetjes achter de tralies geserveerd.

Touchscreen
Gelukkig is er eindelijk ook eens goed nieuws voor Badr. Speciaal voor hem ontwikkelde het Amerikaanse IT-bedrijf Qeexo een knokkelvriendelijk touchscreen. Met ongekende bedieningsmogelijkheden voor knokkelspecialisten. Volgens insiders zou Badr met 1 welgerichte knokkelstoot tegelijkertijd kunnen bellen, sms’en, e-mailen, twitteren en Facebooken.

Hek
Intussen wordt hard gewerkt aan een technologie die nóg een stapje verder gaat. Het zou gaan om een zogeheten kopstootbutton. Hiermee kan tegelijkertijd de elektrische garagedeur worden geopend en de open haard worden aangestoken. Zodra het hek van de oprijlaan gepasseerd is.

Verbouwing
Badr zelf was niet voor commentaar bereikbaar. Hij zat middenin een verbouwing. Of de arme cipier ooit nog in elkaar gezet kan worden, is vooralsnog afwachten.

Reacties zijn gesloten.