Eindelijk verlost van deurwaarders

Ik had het zelf niet verwacht, maar Erik de Boer uit het Zeeuwse Nisse is een bron van inspiratie voor me gebleken. Door Erik heb ik mijn leven weer terug.

Reddende engel
Erik de Boer heeft zich opgeworpen als reddende engel voor overstekende piepjonge eendenkuikentjes. Er werden er namelijk nogal wat doodgereden. Erik zette een stoplicht vlakbij het eendennest. Zodra de eenden in beweging komen, springt het licht via een bewegingssensor op rood. Automobilisten moeten dan dus stoppen.

Verschil
Zelf ga ik al jaren via de achterdeur mijn huis binnen. Ik werd gek van al die deurwaarders aan mijn voordeur. Ik heb zelfs een draaideur overwogen. Sinds ik mijn nieuwe stoplicht bij mijn tuinhekje heb gezet, is het pad naar mijn voordeur weer vrij. Dankzij Erik. Wél is er een belangrijk verschil tussen de stoplichten van Erik en van mij. Míjn stoplicht springt nóóit op groen.

Reacties zijn gesloten.