Eindelijk welverdiende beloning voor Aleid Wolfsen #opinie

De kring vertrouwelingen rond Aleid Wolfsen, burgemeester van Utrecht, wordt steeds kleiner. Momenteel staat de teller op precies 1. Maar of Wolfsen trots moet zijn dat zijn cavia Fred hem nog als enige steunt, is de vraag.

Geruchten
Het gonst namelijk van de geruchten dat Fred met zichzelf loopt te leuren op Marktplaats. Een buurvrouw met een spraakgebrek (of een alcoholprobleem): “Zola Fred een andel haasje heeft, is ie weggg.”

Plaat
Mede door de enorme plaat voor zijn kop, zijn het donkere tijden voor Aleid Wolfsen. Toch is niet alles wat hij heeft gedaan tevergeefs gebleken. Aleid Wolfsen liet geen mogelijkheid onbenut om de Utrechtse burgers te tergen. Daar wordt hij nu eindelijk voor beloond: het loopt storm op de online-petitie die de inwoners kunnen ondertekenen om hem van zijn post te verdrijven.

Site
Op de site http://petities.nl/petitie/wolfsen-onze-domstad-uit staat onder meer de tekst: ‘Wij bezorgde Utrechters zijn deze incompetente burgemeester zat en willen een nieuwe burgemeester’. Andere politici worden opgeroepen om de steun aan de burgemeester op te zeggen. Dat deze politici zélf nog niet op dat idee zijn gekomen, is op zijn minst verrassend te noemen.

Koffers
Inmiddels hebben al circa 1000 personen de petitie ondertekend. Dat is een hoopvol begin. Of Aleid zijn koffers al aan het inpakken is, was op het moment van dit schrijven nog onbekend. Maar bidden helpt.

Reacties zijn gesloten.