Erebaantje voor Joran? #opinie

Joran van der Sloot, wereldkampioen liegen-zonder-met-de-ogen-te knipperen, is aan zijn zoveelste schaakwedstrijd begonnen. Vanuit zijn Peruaanse vipbox heeft hij laten weten ‘te overwegen’ om te bekennen dat hij Stephany Flores heeft gedood.

Voice of Holland
Heel gewaagd is dat niet. Alleen de jury van The Voice of Holland zou op basis van het verzamelde bewijsmateriaal tot een andere conclusie kunnen komen.

Vielleicht
Gewoontegetrouw laat Joran het wederom van allerlei vage dingen afhangen of hij daadwerkelijk gaat bekennen. Pas al de tenlastelegging volledig naar zijn zin is, dan zou hij eventueel/wellicht/mogelijkerwijs/onder bepaalde omstandigheden/perhaps/vielleicht/etc bekennen.

Brief
In een brief aan het Peruaanse televisieprogramma El Dominical schrijft Joran dat hij overweegt van de mogelijkheid gebruik te maken om uitgeleverd te worden aan Nederland. Ook nu weer laat hij zijn definitieve beslissing afhangen van wat het hem oplevert.

Josef
Een oom van mij, ik noem hem altijd Josef, voert al jaren strijd tegen vivisectie. In zijn schuurtje heeft hij een laboratorium gemaakt voor proeven op een levend mens. Oom Josef, die nogal experimenteel is ingesteld, zoekt al tijden een vrijwilliger. Mijn vraag aan de Nederlandse regering is: kan Joran niet voor deze erebaan in aanmerking komen?

Reacties zijn gesloten.