Ereburgerschap lonkt voor Albert Drent #opinie

Een koe die zijn boer melkt. Een patiënt die zijn arts opereert. Een ontslagen voetbaltrainer die de schuld bij zichzelf zoekt. Job Cohen die met zijn vuist op tafel slaat. Zonder dat de tafel in de lach schiet. Een bankier met schuldgevoel. Charly Luske die The Voice of Holland NIET wint. Opsporing Verzocht met louter blanke daders. Oranje erwtensoep.

Schadevergoeding
Hamvraag: kan het NOG gekker? Kort en bondig antwoord: JA! Albert Drent, oud-directeur van kinderdagverblijf ’t Hofnarretje én dus ‘baas’ van kinderverdelger Robert M. eist schadevergoeding van de gemeente Amsterdam.

Geleden
Drent stelt dat de bedrijfsvoering van ’t Hofnarretje heeft geleden onder de publiciteit rond het zedendrama dat Robert M. aanrichtte.

Ereburger
Wij van Betonnen Plaat Voor Je Kop adviseren de gemeente Amsterdam dringend om Albert Drent tot ereburger van Amsterdam te slaan. Door een dronken ridder met een vlijmscherp zwaard.

Michelin-sterren
Daarnaast moet de goede naam van ’t Hofnarretje met terugwerkende kracht in ere te worden hersteld. Dit dient te geschieden door drie Michelin-sterren. Het ‘voedsel’ dat superpedo Robert M. in ’t Hofnarretje kreeg voorgeschoteld smaakte immers steevast naar meer. Dit is ons advies. Hier zal Appie Drent het mee moeten doen. Schiet ons nu maar lek.

Reacties zijn gesloten.