Feyenoord-aanhang moet zich maar niet hechten aan Graziano Pellè

Het is weer maandag . Dus sportcolumn Ton Broekhuisen op ThePostOnLine. Vanaf circa 15.00 uur online. Hierbij vast een preview.

Feyenoord-aanhang moet zich maar niet hechten aan Graziano Pellè

Ook gisteravond kon ik weer niet warm lopen voor Studio Sport. Nee, met Dione de Graaff heeft dat niets te maken. Al wordt Dione altijd wel wat érg blij van schaatsen. Ik heb geen flauw idee waarom.

Wak

Met alle respect voor de geleverde prestaties: schaatsen is en blijft een heel-veel-van- hetzelfde-sport. Ik mis noviteiten als sneller uit het wak klimmen dan je tegenstander. Of tijdaftrek voor een dubbele axel of pirouette onderweg. Schaatsen is saai.

 

Kijkcijfers

Vreemd genoeg vertellen de kijkcijfers een heel ander verhaal. Kennelijk is er in het weekend behoefte aan bewegend kijkbehang. Dat is ook meteen de reden dat er nog steeds schaatssponsors te vinden zijn. Want waar krijg je zoveel exposure voor je bedrijfsnaam als juist bij het schaatsen. Zelfs zo dat het schaatssponsors zichtbaar lui maakt. Er valt makkelijk nog véél meer reclametijd uit schaatsers te peuren. Als ík een schaatsteam zou sponsoren dan zou ik louter kneuzen aan me binden. Toppers vliegen over het ijs. Kneuzen strompelen over het ijs. Met alle extra reclametijd van dien. Ik zou ook altijd voor hakkelende schaatsers kiezen.

Lees de rest van deze column via ThePostOnline

 

 

 

1 Reactie op Feyenoord-aanhang moet zich maar niet hechten aan Graziano Pellè

  1. Jan schreef:

    Jouw vriend Erben was de beste hakkelende schaatser ooit.