Eindelijk fluitend aanrijdingen veroorzaken #informatief

De belangrijkste reden dat IK aanrijdingen probeer te vermijden, is om het oeverloze gezeik bij het invullen van het schadeformulier te voorkomen. Ik ken zat notoire criminelen die er doorlopend met lichtere taakstraffen vanaf komen.

Milder
Het Verbond van Verzekeraars kan niet op mijn warme gevoelens rekenen. Wél stemt de door dit verbond geïnitieerde lancering van Mobielschademelden.nl me iets milder.

Vergemakkelijkt
De website www.mobielschademelden.nl is ingericht voor gebruik op smartphones. Het in kaart brengen van de schade wordt daardoor zeer vergemakkelijkt. Zo zijn plaats en toedracht van het ongeluk moeiteloos via GPS-plaatsbepaling vast te stellen. Ook de energievretende jacht op de voertuig- en verzekeringsgegevens kan achterwege blijven. Deze worden nu automatisch opgehaald.

Schetsjes
De seniele schetsjes hoe en waar de auto’s elkaar raakten, zijn eveneens verleden tijd. Tegen de met de smartphone gemaakte foto’s kan geen enkele kindertekening op. Een mobiele schademelding duurt hooguit tien minuten. Invullen van een ‘ouderwets’ schadeformulier duurt een half uur.

Gratis app
De benodigde applicatie is gratis beschikbaar in de Apple App Store en de Android Market.

Vieren
Om de toegevoegde waarde van mobiele schade melden te vieren, stap ik zo meteen geblinddoekt achter het stuur. Fluitend!

Reacties zijn gesloten.