Frank ‘Ik Vertrek’ de Boer: groothandelaar in gigantische vertrekpremies

Kansloos

Voor wie de AVROTROS-kijkhit Ik Vertrek niet kent, schilder ik even het format. Een stel of gezin laat Nederland achter zich om elders een nieuw bestaan op te bouwen. Als de missie als kansloos kan worden bestempeld (denk aan: taal van het nieuwe land niet machtig, geen vergunningen geregeld, weinig of geen budget, geen aanvalsplan), ben je de ideale kandidaat voor Ik Vertrek.

Ik Vertrek

In principe zou Frank de Boer ook goed in aanmerking kunnen komen voor Ik Vertrek. Zeker nu Frank tweemaal binnen een jaar zijn nieuwe vaderland (Italië en Engeland) de rug toe moet keren. Een deugdelijk aanvalsplan ontbreekt kennelijk. Anders dan andere naar Nederland teruggekeerde Ik Vertrekkers komt Frank echter niet berooid terug. Na zijn kortstondige trainingsavontuur (85 dagen) bij Inter Milaan vorig jaar beurde Frank 1.3 miljoen euro vertrekpremie. En zijn vertrek na 77 dagen bij het Engelse Crystal Palace gaat hem vele miljoenen (onder voorbehoud: bedrag van 5.5 miljoen euro is al genoemd, TB) aan vertrekpremie opleveren. De huiskamervraag laat zich dan ook makkelijk raden.

Huiskamervraag

Bij welke volgende club gaat Frank de Boer een gigantische vertrekpremie ophalen? En: lukt het Frank deze keer binnen 77 dagen (zijn pr tot nu toe) op straat te staan?

Het Laatste Tafeltje Computer algemeen

Reacties zijn gesloten.