Frans Bauer boort goudmijn aan voor trouwfotografen


Trouwen kan tegenwoordig in alle denkbare soorten en varianten. Mannen met mannen. Vrouwen met vrouwen. Herten met eekhoorns. Desnoods zelfs mannen met vrouwen.

In laatstgenoemde situatie is het huwelijk vaak een begin van een hoger doel: een gezin stichten. Let er maar eens op. Op veel trouwfoto’s staan alleen de twee tortelduifjes.

Trendbreuk
De beroemde Nederlandse atoomgeleerde Frans Bauer gaat voor een trendbreuk zorgen. Toen Frans in 2008 trouwde met zijn Mariska had hij al (minstens) drie keer een voorschot op zijn gezinstegoed genomen. Op de trouwfoto’s worden Frans en Maris omringd door al drie koters.

Lucas
Als getrouwd stel scoorden Frans en Maris nog een zoon: Lucas. ‘Dus’ moet er nog een keer worden getrouwd. ’Want’ dé trouwfoto is nu incompleet.

Bertus
Bertus Wankel, woordvoerder van BVTFF (Bond Voor Trouwfoto Fotografen) is in zijn nopjes met het initiatief van Frans en Maris. Bertus: “’We overwegen om met staffelkortingen te komen. Voor bijvoorbeeld de vierde serie trouwfoto’s betaal je dan maar 65% van de prijs. Per nieuw kind.”

Reacties zijn gesloten.