Gedupeerde slakken woedend op Tinkebell

Mensen staan er niet echt om bekend dat ze teder met elkaar omgaan. Het Journaal komt elke avond met een compilatie van de laatste wreedheden.

Met dieren gaan ‘we’ ook nogal selectief om. Een vierpoter die “Boe” roept is automatisch de pineut. Een vierpoter die blaft of miauwt heeft de beste stoel thuis. .

Zelf heb ik ooit eens een vervelende bromvlieg aan eeuwige hoofdpijn geholpen. Verder prik ik dieren hoogstens met een vork. Als ze op mijn bord liggen.

Kunstenares (een netter woord voor werkloze) Tinkebell heeft deze keer 1000 slakken gepimpt. Concreter: de extroverte aanstelster heeft kralen op de slakkenhuisjes gelijmd. Waardoor sommige van de beestjes wankelen.

De Dierenbescherming pikt dat niet. Een woordvoerder met eksterogen: “Veel slakken zijn klein behuisd. Ze zijn dan ook massaal afgekomen op de oproep van Tinkebell dat ’er wat aan hun huisje gedaan zou worden’. Waarbij de indruk werd gewekt dat het om dakkapelletjes zou gaan.

Veel slakken overwegen Tinkebell aansprakelijk te stellen. Bertus, een slak die anoniem wenst te blijven: “De huizenmarkt is natuurlijk al gammel. Maar een huisje met kralen op het dak is volledig onverkoopbaar. Vandaar.”

Reacties zijn gesloten.