Geheim MediaMarkt eindelijk ontrafeld #luchtig #informatief

Geheimen zijn er om ontrafeld te worden. Deze keer worden de contouren van het geheim van MediaMarkt (stuntprijzen) langzaam maar zeker zichtbaar.

Nadat een man uit Haarlem openbaarde dat zijn nieuwe laptop vakantiefoto’s, een kopie van het paspoort, een huurcontract en filmpjes bleek te bevatten van een zekere Ruud van Schaik uit Hillegom, druppelen meer van dit soort klachten binnen.

Wie bij MediaMarkt koopt, moet dus nadrukkelijk informeren hoe vaak (en door wie) het bewuste artikel al gebruikt is.

Tot nu komt MediaMarkt nog weg met het verhaal dat het om incidenten gaat. Zelf denk ik dat het aantal meldingen om andere redenen laag blijft.

Vorige maand kocht ik een fototoestel bij MediaMarkt. Op de memorystick bleek een intrigerende fotoshoot te staan van Eva Jinek. Indicatie? Laten we zeggen dat het die dag héél erg warm geweest moet zijn!

Vraag me niet waarom, maar ik heb geen klacht ingediend bij MediaMarkt. Wél heb ik de zaak besproken met mijn huisarts. Letterlijk zei hij: “Lichamelijk takel je in hoog tempo af. Maar geestelijk stel je nog steeds de juiste prioriteiten.”

Reacties zijn gesloten.