Getergde krokodillen zijn griezelpraktijken ernstig beu

De tijd dat we al opgewonden raakten als een voetganger het zebrapad overstak, terwijl het stoplicht op rood stond, ligt ver achter ons. We hebben steeds heftiger prikkels nodig om de adrenaline te laten stromen.

In Australië worden sensatiezoekers op hun wenken bediend. Oog in oog zwemmen met levensgevaarlijke zoutwaterkrokodillen als Chopper, Denzel, Houdini en Bess is natuurlijk een ervaring om nooit meer te vergeten.

Grote bek
Of deze laffe vorm van dierenmishandeling een lang leven beschoren is, valt echter zeer te betwijfelen. Chopper, met zijn grote bek woordvoerder van deze getergde groep zoutwaterkrokodillen: “We hebben een klacht ingediend. Ons bassin is gedegradeerd tot spookhuis. We schrikken ons iedere keer weer te pletter als er zo’n griezel naar beneden komt dwarrelen. Denzel en Houdini zijn al aan de valium. Bess slaapt niet meer. En zelf hyperventileer ik enorm.”

Uit de kast
 “Wat ons ook enorm stoort: waarom zitten die aartslelijke thrillseekers in een glazen kast? Hoe laf kun je zijn? Als deze griezels écht op zoek zijn naar de ultieme adrenalinestoot moeten ze uit de kast komen.” Om er vet knipogend aan toe te voegen: “Dan kunnen we even ’kort in gesprek’”…

Reacties zijn gesloten.