Gouden geldkraan gaat eindelijk open voor Ton Broekhuisen Teksten

Jarenlang ploeterde ik in de marge. Ik versleet meer toetsenborden dan Jeroen Pauw vrouwen.  En schreef meer columns dan er onderwerpen zijn.

Tasjes
Ik introduceerde zelfs nieuwe journalistieke genres als diepte-interviews met schuttingen. Maar het grote geld bleef altijd buiten bereik. Sterker nog: slechts door mijn andere hobby (tasjes stelen van  stokoude vrouwtjes) bleef ik in leven. En kon ik mijn zes cabrio’s blijven rijden.

Arnold
Maar nu is alles anders. Na een indringende brief aan Mark Rutte (strekking: Help. ik verzuip) krijg ik staatssteun. Mijn tweelingbroer Arnold gaat Ton Broekhuisen Teksten nieuw leven inblazen. Tegen een marktconforme vergoeding van 550.00 euro per jaar. Het geld wordt gestort op de en/of rekening van Arnold en mij. Arnold kan daar overigens niet bij. Maar hij vertrouwt me volledig. De sukkel.

Verse bloemen
Ook volgens Mark Rutte is Arnold de enige die mijn gecrashte tekstkar nog uit de modder kan trekken. Ik heb Arnold al toegezegd dat hij minder kostgeld hoeft te betalen. Ook krijgt hij wekelijks verse bloemen op zijn zolderkamertje hier. Eind goed, al goed!

Reacties zijn gesloten.