‘Griekse’ gilheks brengt me aan het twijfelen #au

Onder impulsen van op hol geslagen technieken verandert onze wereld in hoog tempo. Er zijn zelfs al laptops waarmee je ook tosti’s kunt maken. Ook ken ik een mannetje dat elke morgen droogt doucht. Omdat hij niet bij de knoppen kan.

Groener
De natuur lijkt niet achter te willen blijven. Het is inmiddels begin november. En de meeste bomen zijn nog groener dan De Hulk ooit was.

Gilheks
We snákken dus naar zekerheden. Naar kleine beetjes houvast. Mannen al helemaal nu de aan een Griekse tragedie lijdende blonde gilheks Ingeborg Beugel avond na avond alle bij Pauw & Witteman aangeschoven mannen tot figuranten schreeuwt.

Ramp
Tot overmaat van ramp blijken vrouwen ‘ineens’ ook niet meer van knuffelen in bed te houden. Blijkt uit een ongetwijfeld subjectief onderzoek van een grote Britse bedden- en matrassenfabrikant.

Watjes
Mannen zijn definitief tot watjes gedegradeerd. Zij willen wél knuffelen. Vooral na een vrijpartij.

Slapen
Volgens het onderzoek slapen de meeste vrouwen liever dan dat ze knuffelen. Een op de drie vrouwen is zelfs allergisch voor knuffels. Een op de vijf mannen wil hun vriendin de hele nacht vasthouden. Hoe ze dan ook nog hun duim in hun mond moeten houden, is hún probleem.

Aanbiedingen
Zelf houd ik ook erg van knuffelen. Ik krijg ook regelmatig aanbiedingen in die richting. Maar ik val niet op mannen.

Ongevraagd
Al weet ik zelfs dat niet eens meer zeker. Sinds schreeuwtoeter Ingeborg Beugel ongevraagd mijn leven indenderde.

Reacties zijn gesloten.