GTST-acteur Everon Jackson Hoi (Bing) schittert binnenkort in Uit de Kast

 

Van onze gevreesde riooljournalist Ben Dirty

Ooit kwam ik na een benauwd avontuur zelf uit de kast. Als vakantiekracht bij Timmerfabriek Bouter in Bergambacht. Ik hing daar deuren in kasten. Mijn collega-kastendeurhanger sloot me op. “Dan kan ik eindelijk eens rustig van mijn middagpauze genieten”, liet de sukkel me nog weten.

Wilma Nanninga, die lelijke De Telegraaf-vrouw met die grote borsten,slingerde gisteren Everon Jackson Hoi (Bing in GTST) uit de kast. Hij zou wippen met Ferry Doedens.

Een rotstreek van Wilma Nanninga. Want Bing werd in de GTST-aflevering van gisteravond geboeid afgevoerd. Dus hij heeft al genoeg aan zijn hoofd.

Inmiddels heeft Everon Jackson ‘ontkend’ homoseksueel te zijn. Op een zodanige manier dat ik Arie Boomsma al heb ingeseind. Binnenkort komt Arie dan ook met een speciale editie van Uit de Kast. Met daarin een matig acterende BN’er in de hoofdrol.

Reacties zijn gesloten.