Heeft Johan Derksen het recht om broodheer RTL af te branden?

De commerciële zender RTL4 verkeert in zwaar weer. De kijkcijfers lopen terug. En RTL4 wordt (onder meer door AD-columniste Angela de Jong) als arrogant neergezet.  En zo is het natuurlijk ook. RTL4 gedraagt zich al jaren als een enge sekte. Het lijkt of er per ongeluk beelden worden uitgezonden van RTL-personeelsfeesten. Mijn tv braakt ze inmiddels allemaal uit: Chantal Janzen, Carlo Boszhard, Peter R. de Vries, Wendy van Dijk, Linda de Mol en ga zo maar door. Vreselijk. Werkelijk geen doen.

Kritiek Johan Derksen

De kritiek op het hooghartige RTL4 kwam tot nu toe van buiten. Maar afgelopen vrijdag doorbrak Johan Derksen dit patroon. Tijdens het voetbalniemendalletje Voetbal Inside haalde hij snoeihard uit naar zijn broodheer RTL4. Waarbij ook RTL 4-programmabaas Erland Galjaard het moest ontgelden.

Jan Slagter

MAX-omroepbaas Jan Slagter heeft inmiddels laten weten dat hij de kritiek van Derksen nooit zou pikken als Derksen voor MAX zou hebben gewerkt. Slagter raadt RTL4 dan ook aan om te stoppen met Derksen. De huiskamervragen (het zijn er twee) laten zich dan ook makkelijk raden.

Huiskamervragen
1 Kan de kritiek van Johan Derksen op RTL4 wel of niet door de beugel?
2 Waar bemoeit die vreselijke Jan Slagter zich mee?

Ton Broekhuisen

Reacties zijn gesloten.