Help, mijn zoon blijkt een magneet #terreur

De gruwelbeelden van de doodenge RTL4-kraker Wie Trouwt Mijn Zoon staan nu al voor eeuwig in mijn netvlies gekrast.

Afstandsbediening
In dit programma zien we hoe volwassen grote kerels volledig zijn aangesloten op de afstandsbediening van hun moeder. Deze mannen van stavast wonen nog thuis bij hun beschermtangen. Een betere weg naar sukkeldom is ondenkbaar.

Kinderzitje
In Venetie is er een echtpaar dat nu toch eindelijk wel eens het rijk voor zichzelf wil hebben. Onder meer omdat hun inmiddels 41-jarige zoon niet meer in het kinderzitje past.

Pijlen
Maar wat deze ouders ook proberen (rode pijlen naar de uitgang, zijn bed verstoppen): de veertiger weet van geen wijken.

Advocaat
Ten einde raad is daarom een advocaat in de arm genomen. Opdracht: zie onze zoon ons huis uit te krijgen. De openingszet van de advocaat mag er zijn. De zoon heeft een brief ontvangen waarin hij wordt aangemaand het ouderlijke huis binnen zes dagen te verlaten. Zo niet dan wordt een omgangsverbod aangevraagd.

Tierelier
Zoonlief heeft geld zat om een eigen nestje in te richten. Hij heeft een goede baan. En spaarde als een tierelier: gratis hotels zijn nu eenmaal niet duur.

Eigen benen
Zelf verliet ik meteen na de basisschool het ouderlijke huis. Hoewel toen pas 33 jaar jong, vond ik het hoog tijd om op eigen benen te gaan staan. Dat me dat tot op heden niet gelukt is, doet hier niet ter zake.

Reacties zijn gesloten.