Henk Bleker liegt niet alleen over zijn leeftijd #opinie

Heel Nederland vroeg zich hardop hoe Henk Bleker (58) er in vredesnaam in was geslaagd de 26-jarige Barbara Rijlaarsdam aan de haak te slaan.

Stoute schoenen
Laat ik er niet omheen draaien: zelf sliep ik er ook slecht van. Dus trok ik de stoute schoenen aan. Ik vroeg Babs op de vrouw af: “Babs. Henk is 32 jaar ouder dan dat jij bent. Wat bezielt je om die oude man zonder ondergoed te willen zien?”

Onzin
Babs, verbaasd: “Ik hoor die onzin vaker. Allemaal afgunst. Henk en ik schelen op de kop af 5 jaar. Henk heeft me bezworen dat hij 31 jaar is. Volgens Henk speelt de vermoeidheid hem parten. Waardoor hij soms wat ouder oogt.”

Leugentjes
Inmiddels is algemeen bekend dat Henk grossiert in leugentjes om eigen bestwil. Babs zelf heeft overigens ook gelogen. Ze is pas 23.

Reacties zijn gesloten.