Hitsige docent zorgt voor tweespalt thuis #informatief

De wereld zwalkt. Er is een schreeuwende behoefte aan leiders. Aan onkreukbare voorbeeldfiguren. Aan bikkels die NIET hun eigen naam schreeuwen. In ultiem opgewonden staat.

Echt
Op het Connect College in het dorpje Echt (Limburg) verloor een docent zijn voorbeeldrol even uit het oog. Na zijn leerlingen aan het werk te hebben gezet, ging hij zelf ook aan de slag. Op zijn laptop.

Beamer
De sukkel vergat echter de beamer uit te zetten. Waardoor zijn surfgedrag in beeld kwam. Op het grote schoolbord. En dat is lullig natuurlijk. Want hij navigeerde vloeiend naar de site van een privéclub.

Zere been
En dat was zeer tegen het zere been van de ouders van deze tweedejaars middelbare scholieren. Dus werd er meteen een klacht ingediend. Waarna de school de docent een schorsing oplegde. Voor straf moet de docent nu verplicht een maand thuis sekssites bezoeken.

Grenzen
Ik geef de ouders groot gelijk. Er zijn grenzen. Vooral voor de moeders. Het is al erg genoeg dat hun dochters bijverdienen met webcam-activiteiten.

Vaders
Ook voor de vaders is dit confronterend. Hun wekelijkse ‘biljartavondje’ met ‘die dekselse docent’ komt plots in een heel ander daglicht te staan.

Reacties zijn gesloten.