Hoog tijd voor wat luchtiger zaken #echtwaar

Minister van Financiën Jan Kees de Jager gaat harder lachen naarmate er meer geld naar Griekenland moet, Mariko Peters (GroenLink), en nee dat is geen tikfout, vindt dat ze ‘gewoon’ door kan gaan met haar werk in de Tweede Kamer en Christ Klep zat gisteren alwéér bij Knevel en Van den Brink. Bovendien is het al maanden herfst. Tijd voor wat luchtiger zaken.

Harbor
Al zal Maurice Wijnen, fulltime jurylid SBS 6, daar anders over denken. Niet hij maar Harbor heeft de langste oren ter wereld. Geen schande voor Maurice want de oren van Harbor zijn sámen meer dan zestig centimeter lang. De Guinness World Records titel van 2012 in de categorie ‘langste oren bij een levende hond’ is dan ook dik verdiend.

Levende bewijs
De nu 8-jarige black-and-tan coonhound Harbor is het levende bewijs dat een een moeilijke start in het leven omgebogen kan worden naar een succesvol bestaan. Harbor beleefde een uiterst moeilijke jeugd. Als pup struikelde hij wat af als hij weer eens op een van zijn oren stond. Niet voor niets was zijn koosnaampje Jodium.

Inholland-constructie
Saillant detail: Harbor kwam via een zogeheten Inholland-constructie aan zijn certificaat. Het record voor de langste oren ooit staat nog altijd op naam van Tigger, een Amerikaanse bloedhond die in 2009 overleed. Tigger was goed voor een gezamenlijke oorlengte van liefst 69,1 cm.

Bijscholing
Door de titel ‘langste oren bij een levende hond’ te verzinnen, kon Harbor tóch van een prestigieus diploma worden voorzien. Inholland heeft al laten weten dat Harbor via een (voor Inholland) lucratieve bijscholingscursus alsnog aan een écht diploma kan worden geholpen.
Ahum.

Reacties zijn gesloten.