IKEA discrimineert blote mannen

Van IKEA kun je van alles zeggen. Maar niet dat de meubelen veel om het lijf hebben. Om dat duidelijk te maken, stapte ik vorige week met ontbloot bovenlijf IKEA Berkenwoude binnen.

Plotseling
Waar ze zo plotseling vandaan kwamen, is me nog steeds onduidelijk. Naar boven afgerond lagen er binnen 5 seconden vijf uit de kluiten gewassen bewakers bovenop me. En níet om de liefde met me te bedrijven.

Bobbel
In IKEA Hamburg volgden een paar halfnaakte dames mijn voorbeeld: met ontbloot bovenlijf protesteren. Pas na 10 minuten werden deze dames met zachte hand naar buiten gedirigeerd. Door bewakers met een bobbel in hun broek.

Moraal
Moraal van dit bittere blog: er is nog een lange weg te gaan. In de strijd voor gelijke rechten voor de man.

Reacties zijn gesloten.