Is Engelse reuzensmurf op zoek naar nieuwe muts?

We hebben overal van verstand. Maar van smurfen weten we praktisch niets. Ja, smurfen zijn klein en blauw. Ze houden van de muziek van Vader Abraham. En dragen gekleurde mutsjes. Aan de kleur kun je dan zien met welk soort smurf je te maken hebt.

Vla
Een smurf met een rode muts werkt bijvoorbeeld in de tomatenindustrie. Een smurf met een gele muts zit in de vla-business.

Opgewonden
In Engeland is een reuzensmurf opgedoken. Maar interessanter nog: een smurf met een duidelijk seksuele geaardheid. Tot voor kort werd aangenomen dat smurfen ‘het’ louter met een waterkraan deden. Maar deze reuzensmurf raakt opgewonden van vrouwen. De cornervlag in zijn broek is daarvan het beste bewijs.

Geruchten
Over het motief van de reuzensmurf tast de politie nog in het duister. In het pubcircuit gonst het echter al van de geruchten. Ian Dipp, uitbater van The Old Oak: “Het schijnt dat deze reuzensmurf een sterk verkleurde muts op heeft. Voor een smurf, zeker zo’n grote, is dat een enorme afgang. We denken dan ook dat hij op zoek is naar een nieuwe muts.”

Reacties zijn gesloten.