Jamie: slachtoffer van licht geheugendefect #leerzaam

Tegenwoordig heb je haast overal een vergunning of certificaat voor nodig. Zelfs voor tomaten plukken is hbo een minimale eis. Ook voor Nordic Walking bestaan rissen theorielessen. Vader worden is echter nog steeds een onbeschermd beroep. Al is een piemel handig.

Avontuurlijke bezigheid
De 34-jarige Engelsman Jamie Cummings toont aan dat vaderschap ook een avontúúrlijke bezigheid is. Jamie heeft inmiddels 14 kinderen bij 13 verschillende moeders. Kind 15 is onderweg. Zijn eerste kindje leverde Jamie af als 17-jarige. Jamie is makkelijk te herkennen. Als hij loopt dan hoor je het klotsen.

Lege schoenendozen
Vanzelfsprekend onthoud ik me van een waardeoordeel over Jamie’s levenswandel. Als iedereen alleen maar lege schoenendozen zou sparen, dan werd de wereld er ook niet fleuriger op.

Rusteloos
Wél denk ik dat Jamie ietwat rusteloos van aard is. En last heeft van een lichte vorm van geheugenverlies. Doordat Jamie slecht namen en gezichten kan onthouden, stapt hij abusievelijk steeds met verschillende vrouwen in bed. Waarna hij argeloos in hun val trapt.

AHFOZ
Vandaar dat Wij van AHFOZ* Jamie adviseren om voortaan met een foto van zijn laatste bedpartner op zak te lopen. Dat voorkomt verwisselingen. En een gezin met 673 kinderen.
*Altijd Haar Foto Op Zak

Reacties zijn gesloten.