Ken witheet: Barbie krijgt eigen reallife soap #bagger

Ooit waren Ken en Barbie onafscheidelijk. Maar toen Ken vertelde voortaan bij Bert en Ernie te slapen (tussenin), brak er iets bij Barbie.

Mies Bouwman
Er was een tijd dat televisie gold als het hoogst haalbare. Aan de status van Mies Bouwman kon zelfs onze toenmalige koningin niet tippen. Logisch, want waar Juliana (geschiedenis was mijn hoofdvak in de tbs-kliniek) slechts lintjes door mocht knippen, opende Mies een heel dorp. Googel dat maar na!

Oh Oh
Vandaag de dag kan iedere Nederlander per direct tot tv-held worden gebombardeerd. In het geval van Barbie (ooit gedoopt als Samantha de Jong) gebeurde dat door de hitserie Oh Oh Cherso.

Kokosnoot
In de serie werd vooral bewezen dat de verstandelijke vermogens van een kokosnoot relatief zeer hoog zijn. Zeker vergeleken bij het iq (precies nul) van Barbie. Vandaar dat Barbie nu een eigen reallife soap krijgt. Haar huwelijk op 14 februari 2012 zal daarin centraal staan. Op 13 februari besluit Barbie met wie ze eventueel trouwt. Zo gaat dat met dagkoersen.

Verplichte kost
Zoals het er nu naar uitziet, zal deze soap verplichte kost worden voor inburgeraars. Een sluwe zet om instromers buiten de deur te houden. Grappig is vooral dat Barbie een management schijnt te hebben dat dit soort zaken voor haar regelt. Tussen u en mij: ik houd mijn hart vast voor haar wijze van betalen.

Reacties zijn gesloten.