Madame Tussauds: wassen neus #opinie

Onze moderne wereld is doorlopend in rep en roer. Ook in Nederland is het wel eens rustiger geweest.

Visie
Gelukkig zijn er altijd mensen die ’opstaan’. Natuurlijke leiders die het volk bij de hand nemen. Die zich onderscheiden door visie en/of heldenmoed. Waardoor ze een standbeeld verdienen.

Wassen debuut
DUS maakt vandaag het glamour-setje Rafael en Sylvie van der Vaart hun wassen debuut. Een woordvoerder van Madame Tussauds: “Dit voetbalechtpaar stond hoog op het wensenlijstje van de bezoekers. Sinds het WK is Rafael favoriet. Sylvie doet het heel goed in Duitsland, en is heel populair bij toeristen.” Een wassen neus-argument natuurlijk.

Geeuw
Omdat op onbenulligheid geen maat staat: er brak bijna paniek uit rond het beeld van Sylvie. De hoogopgeleide woordvoerder opnieuw: “Toen het beeld klaar was, heeft Sylvie extensions in heur haar laten zetten. Waardoor ze nauwelijks nog op het beeld leek. Maar gelukkig heeft Sylvie die extensions niet meer.” Geeuw.

Houten bak
Zelf ben ik alleen in het weekend bij Madame Tussauds te bewonderen. Dan loop ik met een houten bak voor mijn buik. Met chocola en chips. Die bak is sowieso handig. Het scheelt me veel bukwerk als mijn extensions er weer eens uitvallen.

Reacties zijn gesloten.