Malloot gooit roet in mijn eten #informatief

Zelf ben ik veelvuldig wereldkampioen mijn eigen ruiten ingooien. Ook op de recente titelstrijd in Berkenwoude bezette ik in mijn eentje de podiumplaatsen een tot en met drie.

Toch steekt een 35-jarige man uit Coevorden me sinds gisteravond naar de kroon. Hij schoot zichzelf namelijk in zijn eigen been. Een huzarenstukje van buitencategorie. Want hij schoot met losse handen: het pistool in zijn broekzak ging per ongeluk af. Om de jury te imponeren deed de man zijn kunstje terwijl zijn baby op de achterbank lag te slapen. En zijn vrouw op de voorbank toekeek. Eerlijk is eerlijk: dat is zelfs voor mij een tandje te gewaagd .

In de woning van het stel vonden de agenten munitie. Een wapenvergunning had de man niet.

Volgende week zaterdagavond debatteer ik in Utrecht onder leiding van Arie Boomsma over wapenvergunningen. Het betreft een proefuitzending voor Debat op 2 (opvolger RondomTien). De actie van deze malloot uit Coevorden past niet in mijn verhandeling. Maar dat leg ik zaterdagavond nog wel uit.

Reacties zijn gesloten.