Mannen moeten aan het vrouwenwerk #trends

Het zal niemand zijn ontgaan: de werkeloosheid onder mannen tussen 25 en 45 jaar neemt schrijnende vormen aan. De laatste 3 jaar verdubbelde hun aantal zelfs. Inmiddels zoeken 99.000 mannen in deze leeftijdscategorie een baan.

Zorg
Jules Theeuwes (wetenschappelijk directeur van Stichting Economisch Onderzoek (SEO) vindt daarom dat mannen zich open moeten stellen voor vrouwenberoepen. Denk aan banen in de zorg en het onderwijs.

Belangrijk
Letterlijk zegt Jules: “Het is nu belangrijk dat mannen werk aannemen waar het is. Dus niet blijven plakken in de industrie, maar ook eens kijken naar zorg en onderwijs.”

Nagelstudio
Trendsetter als ik ben, open ik morgen mijn eigen nagelstudio. Omdat ik er aan hecht dat de klant zich prettig voelt, zorg ik elk half uur zelf voor live entertainment. Ik vertrouw erop dat de clientèle net zo van het paaldansen geniet, als ikzelf.

Reacties zijn gesloten.